ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

11 Σεπ 2013

Σύντομο βιογραφικό υπευθύνου ιστολογίου

Υπεύθυνη του ιστολογίου της τάξης είναι η δασκάλα Λαμπρίδου Μαρία. 

Παιδαγωγικές Σπουδές: Ράλλειος Παιδαγωγική Ακαδημία (1982 - 1984)
- Μαράσλειο Διδασκαλείο - τμήμα Γενικής Μετεκπαίδευσης (1992 - 1994) και εκπόνηση εργασίας με θέμα: "Η αξιοποίηση των ΗΥ στην εκπαίδευση"
- Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου - 9μηνη  επιμόρφωση σε παιδαγωγικά θέματα και θέματα εκπαιδευτικής έρευνας (1994 - 1995) και εκπόνηση έρευνας με τίτλο: "Οι σχέσεις των δασκάλων  με τους γονείς" 

Πιστοποίηση στις ΤΠΕ Α΄ και Β΄ επιπέδου (Πληροφορική) 
Τριήμερα σεμινάρια περιβαλλοντικής αγωγής στα ΚΠΕ Αργυρούπολης, Φιλιππιάδας, Λευκίμμης, Αράχθου
Πολύμηνα Σεμινάρια: Δημιουργικής Γραφής στο ΕΚΕΒΙ -  Χειροτεχνίας  στη ΧΑΝ Αθηνών - Πολυφωνικού Τραγουδιού στο ΜΕΛΜΟΚΕ (Μουσείο Λαϊκών Οργάνων) - Πειραμάτων Φυσικής και Χημείας (Εργοστάσιο Εποπτικών Οργάνων στο Μοσχάτο) 
Βραχύχρονα σεμινάρια: Μαθησιακών Δυσκολιών, Πρώτων Βοηθειών, Θεάτρου 

Πτυχίο Ανώτερης Δημόσιας Σχολής Πλοιάρχων Εμπ.  Ναυτικού (1980)   και Δίπλωμα Ανθυποπλοιάρχου Ε.Ν. (1982)

Εργάστηκε για πρώτη φορά ως αναπληρώτρια  δασκάλα το Φεβρουάριο του 1985 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης και υπηρέτησε στη συνέχεια σε διάφορα σχολεία της πόλης μας ή και κοντινών δήμων. Την περίοδο 2010 - 2013 εργάστηκε στο 2ο Δημοτικό Ηγουμενίτσας (λόγω καταγωγής από τη Θεσπρωτία και από επιθυμία για μια μικρή έστω επιστροφή στις ρίζες)  και κατόπιν πήρε μετάθεση για το 5ο Δημοτικό Ν. Σμύρνης και πάλι. 


Επίσης με προγράμματα αξιοποίησης των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των ΤΠΕ στην εκπαίδευση - δημιουργία μαθητικών ιστολογίων και φόρουμ, εκπαιδευτικών σεναρίων και ανάλογου παιδαγωγικού υλικού. (πχ   http://protaki.blogspot.gr/ - http://prwtakia.blogspot.gr/ )

Αγαπημένες της ασχολίες  το γράψιμο και τα μουσεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου