ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

23 Σεπ 2013

Αφιερωμένο στους γονείς της τάξης μας


Το 1992 ο Ron Fricke κινηματογράφησε το Baraka, ένα ντοκιμαντέρ δίχως ηθοποιούς και διαλόγους. Ταξίδεψε με το συνεργείο του σε 24 χώρες σε 6 ηπείρους και κατέγραψε σκηνές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς καθώς και απλές σκηνές καθημερινότητας. Το φιλμ εξετάζει τη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον και τον εαυτό του.

Δείτε το παρακαλώ. Αξίζει. Μα όσο γοητευτικό κι αν είναι αυτό το ταξίδι, δε συγκρίνεται με το ταξίδι που φέτος συνταξιδιώτες του μας όρισε η μοίρα. Συνοδεύοντας τα παιδιά μας στα πρώτα τους φτερουγίσματα προς τον κόσμο. Αυτόν τον κόσμο το μικρό, το μέγα! 

Τον κόσμο που δημιούργησε η φύση αλλά και τον άλλο που έχτισε ο άνθρωπος στη μακριά του πορεία και τον ονομάζουμε πολιτισμό. 

Γιατί το δικό μας ταξίδι δεν είναι απλά σε τόπους αλλά στο χρόνο. Μεταβιβάζοντας την κατακτημένη γνώση του παρελθόντος στη σημερινή νέα γενιά, προικιό πανάκριβο για να κατακτήσει αύριο το δικό της μέλλον. Ρόλος πολύτιμος και σωτήριος. Άχθος αρούρης να μη θεωρούμαστε... 

Καλά μας ταξίδια! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου