ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

19 Σεπ 2013

ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ Α2

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το διαδικτυακό στίγμα της Α'2  τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης  για το σχολικό έτος 2013 - 2014 και έχει εγκριθεί η λειτουργία του με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου.

Μέσα από τις αναρτήσεις του ιστολογίου ευελπιστούμε πως θα έχουμε ενίσχυση της επικοινωνίας με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του τμήματος αλλά και προβολή των δραστηριοτήτων της τάξης προς την τοπική κοινωνία και ευρύτερα.

Ταυτόχρονα η λειτουργία του χώρου θα δώσει το ερέθισμα στους μικρούς μαθητές για μια πρώτη επίσημη επαφή με τον κόσμο του διαδικτύου και θα διευκολύνει την προσπάθεια να προσεγγίσουν τις πρώτες έννοιες της πληροφορικής.

Η υπεύθυνη της τάξης

Μαρία Λαμπρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου