ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

8 Ιαν 2014

ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ - Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο


Στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ο Θίασος “Αβάντι” με το θεατρικό έργο για παιδιά της Κέλλυς Σταμουλάκη

« Ως την άκρη του ονείρου...»

Σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
με ερμηνευτή τον Βασίλη Λέκκα

Μια πρεμιέρα που μας ταξίδεψε ως την άκρη του Ονείρου…

H επιτυχία συνεχίζεται και το 2014!

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 έγινε η Avant premiere του θεατρικού έργου για παιδιά «Ως την άκρη του ονείρου» σε κείμενο - σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη, μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με ερμηνευτή τον Βασίλη Λέκκα.

Οι πρωταγωνιστές Φιλίτσα Καλογεράκου, Ευτυχία Φαναριώτη, Αλέξανδρος Βερώνης, Μαριλέττα Κυριαζή, Σταμάτης Πακάκης, Νίκος Βατικιώτης, Νικόλας Μπράβος, Κωνσταντίνα Χρίστου, που πλαισιώνουν τον Βασίλη Λέκκα που υποδύεται τον Φύλακα Αγγελο της μικρής Πετρίνας, η ζωντανή μουσική επι σκηνής, τα ευρηματκά σκηνικά – κοστούμια της Δέσποινας Βολίδη, οι χορογραφίες της Τζένης Τοψίδου και οι φωτισμοί του Αργύρη Καλοπίτα, ταξίδεψαν πάνω από 1000 άτομα σε δύο παραστάσεις, ως την άκρη του ονείρου με τραγούδια, συγκίνηση, όμορφα μηνύματα και πολύ πολύ γέλιο.

Οι Μαριάννα Τόλη, Βάνα Μπάρμπα, Νόνη Δούνια, Χάρης Ρώμας, Kώστας Κρομμύδας, Τζίνα Φωτεινοπούλου, Ρένα Ρίγγα, Αιμιλία Γάσπαρη, Κώστας Ζέκος και πολλοί άλλοι, ήταν εκεί και έγιναν πάλι παιδιά μαζί με όλους τους συνταξιδιώτες στο όνειρο.

Η σκηνοθέτης Κέλλυ Σταμουλάκη και οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν, από τους μικρούς και μεγάλους θεατές και απέδειξαν πώς μια φορά ως την άκρη το ονείρου δεν είναι αρκετή.

_________________________

Η τάξη μας θα επισκεφθεί το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την άλλη Πέμπτη, 16 Γενάρη 2014.

Δείτε περισσότερα για το θέατρο και την παράσταση εδώ

http://www.gialino.gr/theatre/os-tin-akri-tou-ouranou/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου