ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

31 Ιαν 2014

Πλησιάζουν οι Απόκριες - ώρα να διαλέξουμε στολή

Ο Γενάρης σήμερα τελειώνει. Ταυτόχρονα τελειώνουμε κι εμείς τα πρώτα τεύχη της Γλώσσας και θα πρέπει να μάθουμε πλέον την Αλφαβήτα. Ας συνδυάσουμε λοιπόν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Πρωτάκια της Νέας Σμύρνης να μην ασχοληθούν με δίψηφα φωνήεντα και σύμφωνα, δεν τα έχουν ακόμη διδαχθεί. Πέρυσι το Πάσχα έπεσε πολύ αργά θυμίζω, και όταν ανεβάσαμε αυτή την εργασία είχε φτάσει ο Μάρτιος...   Εμείς θα περιοριστούμε σε ό,τι αφορά τα 24 γράμματα της Αλφαβήτας και μόνο. 

http://prwtakia.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9.html






Φτάνουν οι Απόκριες και ο Καροτένιος ψάχνει για στολή, τρελαίνοντας τη Μαριορή με τις παραξενιές του. Τη βάζει να του βρει στολή από το ίντερνετ και αφού του ετοιμάσει ολόκληρη αποκριάτικη αλφαβήτα



ο  Καροτένιος...

Διάβασε τη συνέχεια στο φόρουμ της τάξης.

http://faros.fforumfree.com/t659-topic

____________________________

Ασκήσεις σε μορφή hot potatoes με θέμα την Αποκριάτικη Αλφαβήτα:

https://sites.google.com/site/prwtakia/glossa/apokriatike-alphabeta



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου