ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

6 Νοε 2013

Παιδί και θάνατος;

Κατ' ανάγκη σήμερα θα μας απασχολήσει ένα καυτό ζήτημα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών αλλά και θέμα σημαντικό για τον κάθε άνθρωπο. Η  σχέση μας με το θάνατο...

Στην τάξη μας προέκυψε ως πρόβλημα μέσα από το όνειρο που είδε κάποιος μαθητής (και τη σχετική ενημέρωση  εκ μέρους της μητέρας στη δασκάλα) καθώς και από τους προβληματισμούς που και κάποιο  άλλο παιδί εξέφρασε στη δική του μαμά. Και στις δύο περιπτώσεις έχει προηγηθεί θάνατος αγαπημένου προσώπου στο στενό περιβάλλον.  Έτσι και είναι απόλυτα φυσιολογικός ο προβληματισμός και των δύο παιδιών αλλά και επιβεβλημένο σε μας που είμαστε χρεωμένοι με την αγωγή τους να αντιμετωπίσουμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο το ζήτημα.

Δείτε λοιπόν τη σχετική ανάρτηση χρήσιμου υλικού στο φόρουμ της τάξης μας:

http://sxoleio.foruminute.com/t29-topic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου