ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

17 Οκτ 2013

Ετοιμαζόμαστε αύριο να βάλουμε μπροστά το μπακάλικο της κυρίας Αλφαβήτας!

Από αύριο η κυρία Αλφαβήτα ανοίγει τις πόρτες του μπακάλικού της! Και τα πρώτα γράμματα που διδαχτήκαμε θα αποκτήσουν το καθένα το δικό του προϊόν στα ράφια της.

Για τη συσκευασία τους θα χρησιμοποιηθούν τα άδεια μεταλλικά κουτιά που τα παιδιά στα πλαίσια και του περιβαλλοντικού μας προγράμματος έφεραν στην τάξη και τα έχουμε βαφτίσει ως μουσικά κουτιά. Θα βάλουμε λοιπόν στο καθένα ένα κατάλληλο προϊόν και απέξω θα γράψουμε το όνομά του. Θα πρέπει στη συνέχεια τα παιδιά να μπορούν να εντοπίζουν τι έχει το κουτί ή που θα βρουν ετούτο ή το άλλο τις ώρες που θα παίζουν αντίστοιχα παιγνίδια.

Σκεφτόμαστε λοιπόν στο Α να βάλουμε αμύγδαλα ή αποξηραμένο αρακά , στο Τ τραχανά, στο Π πασατέμπο και έπεται συνέχεια...  

Σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι να μπορεί το κουτί να χρησιμοποιηθεί και ως μουσικό κουτί και βεβαίως το προϊόν που θα τοποθετήσουμε να είναι ανθεκτικό για τη δουλειά που το θέλουμε.

Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, δεν έχετε παρά να μας την πείτε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου