ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

14 Οκτ 2013

Ποιο είναι κανονικά το ωρολόγιο πρόγραμμα της τάξης μας

Σύμφωνα με τα ισχύοντα εκ της νομοθεσίας το ωρολόγιο πρόγραμμα της τάξης μας προβλέπει τα ακόλουθα μαθήματα σε εβδομαδιαία βάση:

1. ΓΛΩΣΣΑ (9 ώρες) και ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ (1 ώρα)
2. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (5 ώρες)
3. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (4 ώρες)
4. ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ (4 ώρες)
5. ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Γυμναστική) (4 ώρες)
6. ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ( 2 ώρες)
7. ΜΟΥΣΙΚΗ (2 ώρες)
8. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (1 ώρα)
9. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (1 ώρα)
10. ΑΓΓΛΙΚΑ (2 ώρες)

Σύνολο 35 ώρες την εβδομάδα (7 ώρες ημερησίως).

Λόγω όμως ελλείψεως προσωπικού το τμήμα μας δε διδάσκεται Πληροφορική ενώ ακάλυπτες είναι και άλλες 2 ώρες (1 των Αγγλικών και 1 της Ευέλικτης Ζώνης). Οι ώρες αυτές καλύφθηκαν την εβδομάδα που πέρασε από την καθηγήτρια της Μουσικής και την καθηγήτρια των Εικαστικών. Έτσι στο πρόγραμμα εμφανίστηκαν 4 ώρες Εικαστικά (αντί για 2) και 3 ώρες Μουσική (αντί για 2).

Την τρέχουσα εβδομάδα δε γνωρίζω πώς ακριβώς θα καλυφθούν, αφού μπορεί την οποιαδήποτε στιγμή να έρθουν οι εκπαιδευτικοί που απουσιάζουν. Ως τότε πάντως είναι αδύνατον να συντάξουμε μόνιμο πρόγραμμα και το σχολείο εκδίδει καθημερινά μόνο το πρόγραμμα της επόμενης μέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου