ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο λειτουργίας του και που κράτησε από το Σεπτέμβριο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014.
ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014....

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μα αυτή τη φορά δεν είμαστε μαζί. Μια άλλη δασκάλα, η αγαπητή κ. Βάσω, είναι η δασκάλα της τάξης σας. Κι εκείνη θα σας λέει τι και τι έχετε να διαβάσετε στο σπίτι. Από μένα πολλές ευχές σε όλους σας για ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!!!!!!!!

21 Μαρ 2014

Τα καταφέραμε! Παραδώσαμε τα έργα ζωγραφικής!

Παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές, καταφέραμε σήμερα και λίγα λεπτά πριν την λήξη της προθεσμίας να παραδώσουμε τα έργα της ζωγραφικής στα γραφεία της Helmepa Junior. Κάτι οι ιώσεις που μας διέλυσαν ως τμήμα, κάτι τα ατυχηματάκια με τα μπουκαλάκια του νερού που έλουζαν τα έργα μας, κάτι οι απεργίες που μας έκλεψαν πολύτιμο χρόνο, αλλά και η επιβαρυμένη από άλλες υποχρεώσεις σημερινή ημέρα, οδήγησαν στην αναχώρηση από το σχολείο μόλις στις 4 παρά. Και ξαφνικά, σε μια διασταύρωση της Βενιζέλου ήρθε και το τρακάρισμα, ευτυχώς ελαφρύ, να απειλήσει να τα τινάξει όλα στον αέρα. 

Κατεβαίνω, βλέπω ότι ελαφρά μου έχει γδάρει τον προφυλακτήρα. Μια κοπελιά με τζιπ που δεν της έπιασαν τα φρένα. Με ταχύτητα αστραπής σκέφτομαι πως έτσι και μείνουμε εκεί να περιμένουμε την τροχαία και τις ασφαλιστικές, πάει ο διαγωνισμός περίπατο. Οπότε και της δίνω άφεση αμαρτιών και φεύγω βολίδα για την Περγάμου...  Από μέσα μου κάνω προσευχή να μην τύχει και τίποτε άλλο. Φαίνεται ο καλός Θεός με άκουσε και γύρω στις 4.30 είμαι στον 5ο όροφο της Περγάμου 5 με τα τέσσερα έργα αγκαλιά! Λίγο μάλιστα έλειψε να ανεβώ τους 5 ορόφους με τα πόδια από το φόβο μου μην ολοκληρωθεί η γκαντεμιά με κλείσιμο και στον ανελκυστήρα. Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Και πλέον τα εργάκια μας, τα 3 που έφτιαξαν οι ομάδες μας ξεχωριστά η καθεμία και το άλλο που ζωγράφισε όλη η τάξη μαζί με την επίβλεψη της καθηγήτριας των εικαστικών, της κ. Αγγελικής, βρίσκονται παρέα με τα δεκάδες άλλα που έστειλαν τα παιδιά από όλη την Ελλάδα. 

Να και οι αναμνηστικές φωτογραφίες που βγάλαμε σήμερα. Με τα έργα ολοκληρωμένα. Και τις ευχές όλων μας να τα συνοδεύουν για καλή επιτυχία!!! 



Τα τρία ομαδικά στα χέρια των αρχηγών των ομάδων


Το έργο που ζωγράφισε ολόκληρη η τάξη με τη βοήθεια της κ. Αγγελικής.


Ομάδα Χελωνάκια


Ομάδα Ψαράκια


Ομάδα Καρχαρίες

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!!!!!

Και συγχαρητήρια για τη συμμετοχή 

και το μεράκι που έδειξαν όλοι ανεξαιρέτως!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου